Zwolse Voetbaldagen Zomer 2019

 Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. In opdracht van vv SVI organiseert Skills Zwolle voor het vijfde jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken wij er weer een groot voetbalfeest van! De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie!
 
Techniektrainingen, nieuwe skills, boarding voetbal, voetgolf en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Zwolse Voetbaldagen 2019. Drie dagen voetbalplezier aan het einde van jouw zomervakantie! De Zwolse Voetbaldagen 2019 is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O13 (F, E en D-pupillen). Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetgolf, powershooting, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van jou als voetballer.

De Zwolse Voetbaldagen 2019 vinden plaats op maandag 19 augustus, dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus 2019 op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. De kosten voor deze drie dagen zijn €94,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.

Helaas, we hebben het maximale aantal deelnemers bereikt. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur dan een e-mail naar info@skillszwolle.nl