Zwolse Voetbaldagen 16, 17 en 18 augustus

Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. In opdracht van vv SVI organiseert Skills Zwolle voor het zevende jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken wij er weer een groot voetbalfeest van! De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie! Vorig jaar met een record aantal van 150 deelnemers! Techniektrainingen, een freestyle voetballer, stormbanen en natuurlijk de Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Zwolse Voetbaldagen 2021. Drie dagen voetbalplezier aan het einde van jouw zomervakantie! De Zwolse Voetbaldagen 2021 is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O14. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als King of the Hill, Voetbaldarts, Freestyle clinic, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. De Zwolse Voetbaldagen 2021 vinden plaats op maandag 16 augustus, dinsdag 17 augustus en woensdag 18 augustus 2020 op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €99,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.
Voornaam (voornaam wordt op de voorkant van het shirt gedrukt zoals hier vermeld.)
Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Zwolse Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
Kies eerst het geboortejaar, daarna de geboortemaand en als laatste de geboortedag.
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2020/2021 speelde. Bijvoorbeeld SVI JO8-1 of Berkum JO11-3
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn. Doen er bekenden mee? Laat het ons weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in te delen.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.