Wat kun je deze zomer allemaal verwachten?

Zomervakantie 2020

Misschien ga je deze zomer niet op vakantie of vind je het gewoon leuk om tijdens de zomervakantie actief bezig te blijven. Wij hebben deze zomer extra veel sportactiviteiten voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Hieronder vind je een overzicht van al ons aanbod deze zomer.

Voetbal&Fun

Iedere woensdagochtend in de schoolvakantie ben je welkom op Sportpark De Siggels voor Voetbal&Fun. Bij Voetbal&Fun gaan wij voetballen met iedereen die niet op vakantie is. Vanaf 09.30 uur tot en met 12.00 uur doen wij allerlei voetbalonderdelen, techniekvormen, voetbalspellen en partijtjes. De kosten zijn €6,50 per persoon. Trek je sportkleding aan en kom naar sportpark De Siggels (vv SVI).

Lees meer…

Voetbal&Fun Voetbaldagen

Voetbal&Fun met voetbalspelletjes zoals je van ons gewend bent, alleen dan een hele dag inclusief een lekkere lunch en een Voetbal&Fun Voetbaldagshirt! In de zomervakantie organiseert Skills Zwolle twee keer per week een Voetbal&Fun Voetbaldag van 09.00 uur – 15.00 uur voor alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Lees meer…

Sport&Fun Sportdagen

Houd jij van sport en vind jij het leuk om verschillende sporten te doen? Kom dan deze zomer naar Sportpark De Siggels, want wij organiseren iedere week een Sport&Fun Sportdag. Vanaf 09.00 uur tot en met 15.00 uur doen wij allerlei verschillende sport en spelactiviteiten als voetbal, volleybal, slagbal en nog veel meer. Je ontvangt een gepersonaliseerde lunch en een Sport&Fun shirt!

Lees meer…

Zomer Korfbaldagen 2020

Drie dagen lang korfbalplezier in de zomervakantie, wie wil dat nou niet? In de eerste week van augustus organiseert Sparta Zwolle in samenwerking met Skills Zwolle, onder de naam Korfbalskills Zwolle, deze zomer drie heuse korfbaldagen! Drie dagen vol op met korfbal bezig zijn, het beloofd een groot korfbalfeest te worden!

Lees meer…