De leukste korfbaldagen van de regio Zwolle!

Zomer Korfbaldagen 2020

Mochten de Zomer Korfbaldagen vanwege het corona virus geen doorgang kunnen vinden, dan krijg je het inschrijfgeld terug!
 
Drie dagen lang korfbalplezier in de zomervakantie, wie wil dat nou niet? In de eerste week van augustus organiseert Sparta Zwolle in samenwerking met Skills Zwolle, onder de naam Korfbalskills Zwolle, deze zomer drie heuse korfbaldagen! Drie dagen vol op met korfbal bezig zijn, het beloofd een groot korfbalfeest te worden! 
 
Techniektrainingen, nieuwe skills, trickshots en een heus wereldkampioenschap, je maakt het allemaal mee bij de Zomer Korfbaldagen 2020 bij ckv Sparta Zwolle. De Zomer Korfbaldagen 2020 is een driedaags evenement voor alle korfbal liefhebbers van 6 tot en met 15 jaar (F t/m C pupillen). Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.
 
Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke korfbalactiviteiten aangeboden. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met schottraining, balbehandeling, nieuwe skills en tactiektraining. Iedere middag zijn er leuke uitdagende korfbalactiviteiten zoals schotspelletjes, trickshots, wedstrijdvoorbereiding, een persconferentie en natuurlijk het wereldkampioenschap. Alle techniektrainingen en korfbalactivitieiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van de deelnemers.
 
De Zomer Korfbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 3 augustus, dinsdag 4 augustus en woensdag 5 augustus 2020 op sportpark ‘De Verbinding’ (ckv Sparta Zwolle) in Stadshagen. Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €99,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, korfbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een toepasselijk aandenken aan de Zomer Korfbaldagen 2020. 
 
Toon inschrijfformulier