Wil jij in de voorjaarsvakantie niet stilzitten? Kom voetballen bij VoetbalSkills!

Voorjaarsvakantie

Wil jij in de voorjaarsvakantie niet stil zitten? Kom dan voetballen bij VoetbalSkills! Wij organiseren in de voorjaarsvakantie wederom verschillende voetbalactiviteiten, zodat jij lekker met je vrienden kan blijven voetballen!

Check hieronder het aanbod van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari 2022.

Indoor Voetbaldagen – Maandag 21 februari en dinsdag 22 februari 2022
Twee hele dagen voetballen in een grote sporthal, wat wil je nog meer? Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalonderdelen onder leiding van ervaren trainers! Van 09.00 uur – 15.00 uur inclusief een lunch, ranja, fruit en tussendoortjes. Ben je een echte voetballiefhebber? Dan mag je dit niet missen!
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.


Voetbal & Fun opvang – Maandagochtend 21 februari en dinsdagmiddag 22 februari 2022
Wil jij in de voorjaarsvakantie heerlijk in de buitenlucht voetballen samen met leeftijdsgenoten? Kom dan naar onze Voetbal & Fun opvang op maandag 21 februari bij CSV’28 en dinsdag 22 februari bij Be Quick’28. Wij gaan vier uur lang met jou en jouw leeftijdsgenoten voetballen! Wij zorgen voor ranja en verantwoorde tussendoortjes! 
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.


Masters of the Game – Woensdag 23 februari 2022
De Champions League is al jaren het bekendste en meest favoriete onderdeel van de Skills Voetbaldagen. Daarom organiseren wij voor de leeftijdscategorie O8 tot en met O15, deze voorjaarsvakantie ons eigen 4 tegen 4 toernooi: Masters of the Game. Stel jouw eigen kampioensteam samen en strijd mee om de titel! 
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.


Arne Slot Voetbaldagen Donderdag 24 februari en vrijdag 25 februari 2022
Op de Arne Slot Voetbaldagen staat alles in het teken van plezierbeleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, waarbij we kinderen de echte stadionbeleving en stadionsfeer aanbieden.
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.