Voetbalschool winter 2021

Voetbalschool Zwolle

De voetbalschool is speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot een betere voetballer.

De groepen van onze voetbalschool worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Iedere speler leert het snelst als hij of zij voetbalt met kinderen van zijn of haar eigen niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de voetbalschool van Voetbalschool Skills? Wij werken uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en tijdens de trainingen van de voetbalschool wordt er gebruik gemaakt van professionele attributen als Smartgoals.


Deze winterperiode bestaat uit zowel veldtrainingen als zaaltrainingen. Na vier trainingen op het veld bij CSV’28 gaan we tijdens de maanden december en januari de zaal in.

De vier (veld)trainingen worden aangeboden op sportpark De Verbinding bij CSV’28 op zondagochtend van 10.00 uur – 11.15 uur en 11.15 uur – 12.30 uur.

Deze trainingen worden aangeboden op de volgende data:
7 november |14 november
21 november | 28 november

Vanaf zondag 5 december gaan we de zaal in voor de zaaltrainingen op de volgende data:
5 december  | 12 december
19 december  | 16 januari
23 januari | 30 januari


Op zondag 26 december, 2 januari en 9 januari is er geen training in verband met de kerstvakantie.

De kosten voor deelname aan de voetbalschool zijn €125,- en dit is inclusief een Voetbalschool Skills tenue (shirt, short en sokken). Ben jij al in het bezit van een Skills tenue dan zijn de kosten €98,50.


Toon inschrijfformulier