Voetbalschool najaar 2021

Voetbalschool Zwolle

De voetbalschool is speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot een betere voetballer.

De groepen van onze voetbalschool worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Iedere speler leert het snelst als hij of zij voetbalt met kinderen van zijn of haar eigen niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de voetbalschool van Voetbalschool Skills? Wij werken uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en tijdens de trainingen van de voetbalschool wordt er gebruik gemaakt van professionele attributen als Smartgoals.


De training wordt aangeboden op sportpark De Siggels (vv SVI) op:
Zondagochtend van 10.45 uur – 12.00 uur.

Deze trainingen worden aangeboden op de volgende data:
19 september | 26 september
3 oktober | 10 oktober
17 oktober | 31 oktober
7 november |14 november
21 november | 28 november

Op zondag 24 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie.

Komt de zondag jou niet goed uit? Wij organiseren dezelfde trainingen op vrijdag bij FC Dalfsen. Klik hier voor meer informatie.

De kosten voor deelname aan de voetbalschool zijn €110,- en dit is inclusief een Voetbalschool Skills tenue (shirt, short en sokken). Ben jij al in het bezit van een Skills tenue dan zijn de kosten €82,50.

Als jouw aanmelding na 6 september bij ons binnenkomt, dan is de kans aanwezig dat jouw tenue niet op tijd klaar is. Door vertragingen bij de leverancier en de logistieke problemen van de laatste tijd.

Toon inschrijfformulier