Extra trainingen in de winterstop in de zaal!

Voetbalschool Winter – Zaalvoetbal

Wil jij tijdens de winterperiode lekker doortrainen? Heb je zin om samen met leeftijdsgenoten zaalvoetbal te ontdekken? Dan is de Skills Voetbalschool winter 2021/2022 echt iets voor jou! We bieden leuke en leerzame trainingen aan die gericht zijn op de ontwikkeling van jouw techniek. Tijdens deze winterperiode doen we dat doormiddel van zaalvoetbal. Zes trainingen van 60 minuten in sporthal Het Anker in Zwolle.

Deze trainingen zijn speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen tijdens de winter. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de zaalvoetbal training van Voetbalschool Skills? Trainen op een andere ondergrond is goed voor de ontwikkeling van jouw techniek. Daarnaast werken wij uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en tijdens de trainingen van de voetbalschool wordt er gebruik gemaakt van professionele attributen als Smartgoals.


De trainingen in de zaal worden op de volgende zondagen om 10.00 uur of 11.00 uur aangeboden:
5 december | 12 december | 19 december | 16 januari | 23 januari | 30 januari


Op zondag 26 december, 2 januari en 9 januari is er geen training in verband met de kerstvakantie.

Je kan je voor drie of zes trainingen van 60 minuten inschrijven. De kosten voor drie trainingen zijn 30 euro en de kosten voor zes trainingen zijn 55 euro. Na het invullen van het inschrijfformulier kun je veilig en snel via iDeal betalen.


Toon inschrijfformulier