Extra trainingen in de winterstop!

Voetbalschool Wintertraining

Wil jij tijdens de winterperiode lekker doortrainen? Dan is de Skills Voetbalschool winter 2022 echt iets voor jou! We bieden leuke en leerzame trainingen aan die gericht zijn op de ontwikkeling van jouw techniek. Tijdens deze winterperiode doen we dat doormiddel van zaalvoetbal of trainingen in de buitenlucht op zondagochtend bij CSV’28.

Deze trainingen zijn speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen tijdens de winter. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de training van Voetbalschool Skills? Wij werken uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en bij onze trainingen staan leuke, uitdagende en vernieuwende oefenvormen centraal.


Op dit moment is indoor sporten niet mogelijk en daarom vinden de komende trainingen plaats op het hoofdveld van CSV’28 in Stadshagen. Zodra het weer kan en mag, verplaatsen wij de trainingen weer naar de zaal. De trainingen worden aangeboden op de volgende zondagochtenden:

16 januari | 23 januari | 30 januari | 6 februari | 13 februari

De trainingen worden op de volgende tijden aangeboden:

Training 09.45 uur – 11.00 uur voor O7, O8, O9 en O10
Training 11.00 uur – 12.15 uur voor O11, O12, O13 en O14


Helaas is het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een e-mail met je naam , geboortedatum en team naar niek@skillszwolle.nl

En als er een plekje voor je vrijkomt dan nemen we contact met je op