Voetbalschool najaar 2021

Voetbalschool Dalfsen

De voetbalschool is speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot een betere voetballer.

De groepen van onze voetbalschool worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Iedere speler leert het snelst als hij of zij voetbalt met kinderen van zijn of haar eigen niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de voetbalschool van VoetbalSkills? Wij werken uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en tijdens de trainingen van de voetbalschool wordt er gebruik gemaakt van professionele attributen als Smartgoals.


De trainingen worden aangeboden op sportpark Gerner (FC Dalfsen) op:
Vrijdag 17.00 uur – 18.15 uur voor O7 t/m O14

Deze trainingen worden aangeboden op de volgende data:
17 september | 24 september
1 oktober | 8 oktober
15 oktober | 29 oktober
5 november| 12 november
19 november | 26 november

Op vrijdag 22 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie. 

Komt de vrijdag jou niet goed uit? Wij organiseren dezelfde trainingen op zondag bij vv SVI in Zwolle. Klik hier voor meer informatie.

De kosten voor deelname aan de voetbalschool zijn €110,- en dit is inclusief een Voetbalschool Skills tenue (shirt, short en sokken). Ben jij al in het bezit van een Skills tenue dan zijn de kosten €82,50.

Als jouw aanmelding na 6 september bij ons binnenkomt, dan is de kans aanwezig dat jouw tenue niet op tijd klaar is. Door vertragingen bij de leverancier en de logistieke problemen van de laatste tijd. 

Toon inschrijfformulier