Voetbalochtenden Kerstvakantie

Heb jij zin in een groot voetbalfeest in de kerstvakantie? De Indoor Voetbaldagen kunnen helaas niet doorgaan en daarom gaan wij naar buiten! Drie ochtenden compleet verzorgd voetballen in de buitenlucht, inclusief (warme) tussendoortjes en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers.

Dit mag jij niet missen! Ben jij van de partij? We hebben nog 10 plekken beschikbaar!

Wat kun jij verwachten bij de drie voetbalochtenden in de kerstvakantie?

  • Maandag 27 december, dinsdag 28 december en woensdag 29 december van 08.30 uur – 12.30 uur
  • Voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar
  • Ervaren en enthousiaste trainers
  • Inclusief ranja, fruit en (warme) tussendoortjes
  • Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten
  • Indelingen op basis van leeftijd en voetbalervaring
  • Boarding voetbal, leerzame techniektrainingen en natuurlijk de Champions League!
  • Kosten €79,50 per deelnemer

Ben jij nog niet in het bezit van een stoer VoetbalSkills Voetbaldagen shirt? Voor slechts €15,- ontvang je van ons een oranje Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt. Deze kun je zelfs nog personaliseren met je eigen naam en rugnummer. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2021/2022 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het VoetbalSkills Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €15,- ontvang je een oranje Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt inclusief logo. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Vul hierboven de naam in die jij voorop het shirt wilt hebben. Hoef jij je naam niet op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. De naam wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Vul hierboven het rugnummer in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij geen rugnummer op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. Het rugnummer wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.