Een hele dag voetballen inclusief lunch en shirt voor slechts €30,-

Voetbal&Fun Voetbaldag

Voetbal&Fun met voetbalspelletjes zoals je van ons gewend bent, alleen dan een hele dag inclusief een lekkere lunch! In de zomervakantie organiseert Skills Zwolle twee keer een Voetbal&Fun Voetbaldag van 09.00 uur – 15.00 uur voor alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar. 

Halverwege de dag ontvang je een lunchpakket die je zelf vooraf kunt samenstellen. Dit heerlijke lunchpakket wordt, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, ingepakt en afgeleverd door de Jumbo Zwolle Sellekamp. Je kunt kiezen uit verschillende broodjes, drinken, fruit en een snack. We lunchen deze middag heerlijk in de buitenlucht!

De Voetbal&Fun Voetbaldag is van 09.00 uur – 15.00 uur op Sportpark De Siggels in Zwolle Zuid. De kosten zijn €30,- en hiervoor heb je de hele dag begeleiding van een enthousiaste trainer, zes uur lang voetbalplezier, een op maat gemaakte lunch en een Voetbal&Fun Voetbaldag shirt. 

Wil jij samen met een vriendje of een teamgenoot mee doen? Laat ons dit weten op het inschrijfformulier en wij plaatsen jullie in dezelfde groep. Wil je broertje, zusje, neefje of nichtje ook mee? Dan hebben wij een mooie familie aanbieding voor je! 

Kosten
€30,- per deelnemer.
€55,- voor twee deelnemers uit dezelfde familie.
€75,- voor drie deelnemers uit dezelfde familie.

 

Voetbal&Fun wordt komende zomervakantie georganiseerd op sportpark De Siggels (vv SVI) aan de IJsselcentraleweg 9 in Zwolle-Zuid en dit doen wij op de volgende data:

Vrijdag 24 juli 2020
Maandag 3 augustus 2020

Klik hieronder voor het inschrijfformulier voor een deelnemer.

Toon inschrijfformulier

Klik hieronder voor het inschrijfformulier voor meerdere spelers uit dezelfde familie.

Toon inschrijfformulier