Iedere schoolvakantie, de leukste voetbaldagen!

Voetbaldagen

Voetbalschool Skills Zwolle organiseert gedurende het jaar verschillende voetbaldagen. Plezier staat bij Skills Zwolle hoog in het vaandel! Daarnaast staat Skills Zwolle voor professionaliteit en uitstekende begeleiding. Tijdens de voetbaldagen die Skills Zwolle organiseert staat de individuele techniek van spelers centraal. De voetbaldagen zitten bomvol uitdagende techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten.

Bij de voetbaldagen van Skills Zwolle voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder leiding van gediplomeerde trainers. Ons doel is om de kinderen op een leuke leerzame wijze beter te leren voetballen.

Ons doel is om iedere schoolvakantie een voetbaldag of meerdere voetbaldagen te organiseren. Tijdens deze voetbaldagen bieden wij een gevarieerd programma met techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten. Wil jij echt iets leren of wil jij gewoon lekker voetballen? Wij bieden tijdens onze voetbaldagen voor ieder wat wils.

Herfst Voetbaldagen 2020 vv Berkum

Zoek jij een sportieve activiteit voor de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Herfst Voetbaldagen 2020 bij vv Berkum in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij Berkum.

Herfst Voetbaldagen 2020 FC Dalfsen

Zoek jij een sportieve activiteit voor de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op donderdag 15 oktober en vrijdag 16 oktober organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Herfst Voetbaldagen 2020 bij FC Dalfsen.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij FC Dalfsen.