Iedere schoolvakantie, de leukste voetbaldagen!

Voetbaldagen

VoetbalSkills organiseert gedurende het jaar verschillende voetbaldagen. Plezier, beleving en veiligheid staan bij VoetbalSkills bovenaan! Daarnaast staat VoetbalSkills voor professionaliteit en uitstekende begeleiding. De voetbaldagen zitten bomvol uitdagende techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten.

Bij de voetbaldagen van VoetbalSkills voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder leiding van gediplomeerde trainers. Ons doel is om de kinderen op een leuke leerzame wijze beter te leren voetballen.

Ons doel is om iedere schoolvakantie een voetbaldag of meerdere voetbaldagen te organiseren. Tijdens deze voetbaldagen bieden wij een gevarieerd programma met techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten. Wil jij echt iets leren of wil jij gewoon lekker voetballen? Wij bieden tijdens onze voetbaldagen voor ieder wat wils.

Zomer Voetbaldagen 2021 vv Berkum

Zoek jij een sportieve activiteit voor de zomervakantie? Drie dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren trainers en een tenue met je naam, certificaat en een bal. Op donderdag 15 juli, vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Zomer Voetbaldagen bij vv Berkum in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij Berkum.

Zomer Voetbaldagen 2021 FC Dalfsen

Zoek jij een sportieve activiteit voor de zomervakantie? Drie dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren trainers en een tenue met je naam, certificaat en een bal. Op maandag 9 augustus, dinsdag 10 augustus en woensdag 11 augustus organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Zomer Voetbaldagen bij FC Dalfsen.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij FC Dalfsen.

Zwolse Voetbaldagen 2021 vv SVI

De beste afsluiting van de zomervakantie voor iedere voetballiefhebber! Drie dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren trainers en een tenue met je naam, certificaat en een bal. Op maandag 16 augustus, dinsdag 17 augustus en woensdag 18 augustus organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij vv SVI.