Iedere schoolvakantie, de leukste voetbaldagen!

Voetbaldagen

Voetbalschool Skills Zwolle organiseert gedurende het jaar verschillende voetbaldagen. Plezier, beleving en veiligheid staan bij Skills Zwolle bovenaan! Daarnaast staat Skills Zwolle voor professionaliteit en uitstekende begeleiding. De voetbaldagen zitten bomvol uitdagende techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten.

Bij de voetbaldagen van Skills Zwolle voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder leiding van gediplomeerde trainers. Ons doel is om de kinderen op een leuke leerzame wijze beter te leren voetballen.

Ons doel is om iedere schoolvakantie een voetbaldag of meerdere voetbaldagen te organiseren. Tijdens deze voetbaldagen bieden wij een gevarieerd programma met techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten. Wil jij echt iets leren of wil jij gewoon lekker voetballen? Wij bieden tijdens onze voetbaldagen voor ieder wat wils.

Mei Voetbaldagen 2021 vv Berkum

Zoek jij een sportieve activiteit voor de meivakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren trainers en een verassing. Op maandag 3 mei en dinsdag 4 mei organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Mei Voetbaldagen bij vv Berkum in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij Berkum.

Mei Voetbaldagen 2021 FC Dalfsen

Zoek jij een sportieve activiteit voor de meivakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren trainers en een verassing. Op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Mei Voetbaldagen op Sportpark Gerner bij FC Dalfsen.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij FC Dalfsen.

Herfst Voetbaldagen 2020 vv Berkum

Zoek jij een sportieve activiteit voor de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Herfst Voetbaldagen 2020 bij vv Berkum in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij Berkum.

Herfst Voetbaldagen 2020 FC Dalfsen

Zoek jij een sportieve activiteit voor de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op donderdag 15 oktober en vrijdag 16 oktober organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Herfst Voetbaldagen 2020 bij FC Dalfsen.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen bij FC Dalfsen.