Iedere schoolvakantie, de leukste voetbaldagen!

Voetbaldagen

VoetbalSkills organiseert gedurende het jaar verschillende voetbaldagen. Plezier, beleving en veiligheid staan bij VoetbalSkills bovenaan! Daarnaast staat VoetbalSkills voor professionaliteit en uitstekende begeleiding. De voetbaldagen zitten bomvol uitdagende techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten.

Bij de voetbaldagen van VoetbalSkills voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder leiding van gediplomeerde trainers. Ons doel is om de kinderen op een leuke leerzame wijze beter te leren voetballen.

Ons doel is om iedere schoolvakantie een voetbaldag of meerdere voetbaldagen te organiseren. Tijdens deze voetbaldagen bieden wij een gevarieerd programma met techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten. Wil jij echt iets leren of wil jij gewoon lekker voetballen? Wij bieden tijdens onze voetbaldagen voor ieder wat wils.

Indoor Voetbaldagen 2022

Indoor Voetbaldagen – Maandag 21 februari en dinsdag 22 februari 2022
Twee hele dagen voetballen in een grote sporthal, wat wil je nog meer? Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalonderdelen onder leiding van ervaren trainers! Van 09.00 uur – 15.00 uur inclusief een lunch, ranja, fruit en tussendoortjes. Ben je een echte voetballiefhebber? Dan mag je dit niet missen!
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Arne Slot Voetbaldagen – Winter editie

Arne Slot Voetbaldagen Donderdag 24 februari en vrijdag 25 februari 2022
Op de Arne Slot Voetbaldagen staat alles in het teken van plezierbeleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, waarbij we kinderen de echte stadionbeleving en stadionsfeer aanbieden.
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.