Iedere schoolvakantie, de leukste voetbaldagen!

Voetbaldagen

Voetbalschool Skills Zwolle organiseert gedurende het jaar verschillende voetbaldagen. Plezier staat bij Skills Zwolle hoog in het vaandel! Daarnaast staat Skills Zwolle voor professionaliteit en uitstekende begeleiding. Tijdens de voetbaldagen die Skills Zwolle organiseert staat de individuele techniek van spelers centraal. De voetbaldagen zitten bomvol uitdagende techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten.

Bij de voetbaldagen van Skills Zwolle voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder leiding van gediplomeerde trainers. Ons doel is om de kinderen op een leuke leerzame wijze beter te leren voetballen.

Ons doel is om iedere schoolvakantie een voetbaldag of meerdere voetbaldagen te organiseren. Tijdens deze voetbaldagen bieden wij een gevarieerd programma met techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten. Wil jij echt iets leren of wil jij gewoon lekker voetballen? Wij bieden tijdens onze voetbaldagen voor ieder wat wils.

Zomer Voetbaldagen 6,7 en 8 juli 2020

Dit jaar voor het eerst onder de vlag van ProjectSports. De Zomer Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 6 juli, dinsdag 7 juli en woensdag 8 juli 2020 op Sportpark De Vechtlust in Zwolle. Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €99,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbaldagen op 6,7 en 8 juli 2020.

Zwolse Voetbaldagen 10,11 en 12 augustus 2020

Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. In opdracht van vv SVI organiseert Skills Zwolle voor het zesde jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Vorig jaar met een record aantal van 145 deelnemers! De Zwolse Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 10 augustus, dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus 2020 op Sportpark De Siggels in Zwolle. Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €94,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.

Klik hier voor informatie over de Voetbaldagen op 10, 11 en 12 augustus.

Sinds kort organiseren wij ook voetbaldagen bij FC Dalfsen.

Klik hier voor meer informatie over de voetbaldagen bij FC Dalfsen.