Twee dagen trainen als een echte professional

Skills Voetbaldagen Meivakantie 2019

Wil jij leren voetballen zoals de beste voetballers ter wereld, en trainen als een echte professional? Dan zijn de Skills Voetbaldagen echt iets voor jou! In de meivakantie organiseert Skills Zwolle niet een maar twee voetbaldagen. Tijdens deze voetbaldagen ga jij trainen als een echte professional. Wat ga jij tijdens deze twee dagen leren?

  • Jij gaat leren om de onder controle te houden onder druk van een tegenstander
  • Jij gaat leren hoe je het beste kan verdedigen in een 1v1 situatie
  • Jij gaat leren hoe je technisch goed moet schieten
  • Jij gaat leren hoe je jij je startsnelheid kan verbeteren
  • Jij gaat leren jezelf vrij te spelen doormiddel van verschillende aannames
  • Jij gaat leren wanneer je kiest voor een actie (1v1) of voor een combinatie

Iedere dag wordt er afgesloten met een vier tegen vier toernooi zodat jij vaak in de situatie wordt gebracht, om de aangeleerde oefenstof uit te voeren onder volledige weerstand in kleine ruimtes.

Kortom tijdens de Skills Voetbaldagen wordt jij echt een betere voetballer!

De Skills Voetbaldagen is een tweedaags evenement voor alle voetballers uit de leeftijdscategorieën O8 t/m O13 (F, E en D-pupillen). Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Als jij je samen met vriendjes of vriendinnetjes op geeft, laat ons dit weten, dan garanderen wij dat jullie bij elkaar in de groep geplaatst worden.

De Skills Voetbaldagen vinden plaats op maandag 29 april en dinsdag 30 april op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. De kosten voor deze twee dagen zijn €55,- en daarvoor krijg je trainingen van ervaren trainers en specialisten, een heerlijke lunch, ranja en fruit, een certificaat en een leuk presentje!

De Skills Voetbaldagen duren van 08.30 uur tot en met 15.30 uur. Moeten papa en mama de hele dag werken? Dan kun je voor €7,50 per uur tot uiterlijk 18.00 uur bij ons blijven. De middagopvang staat natuurlijk helemaal in het teken van voetbal! Wens jij gebruik te maken van de middagopvang, geef dit dan aan bij je inschrijving.

De inschrijving voor deze voetbaldagen is momenteel nog niet geopend. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over de Skills Voetbaldagen.