Twee dagen vol voetbal en fun!

Skills Voetbaldagen meivakantie 2020

Helaas zijn de Skills Voetbaldagen meivakantie 2020 geannuleerd. Vanwege de nieuwe regelgeving omtrent het Corona virus, zijn alle groepsactiviteiten van Skills Zwolle tenminste tot en met 1 juni 2020 komen te vervallen. 

Zoek jij een sportieve activiteit voor de meivakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Op dinsdag 28 april en woensdag 29 april organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Skills Voetbaldagen meivakantie 2020.

Techniektrainingen, nieuwe skills, Smartgoals, King of the Hill en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Skills Voetbaldagen meivakantie 2020. Twee dagen voetbalplezier in de meivakantie! De Skills Voetbaldagen meivakantie 2020 is een tweedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O15. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je twee dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetvolley, 1 tegen 1, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van jou als voetballer.

De Skills Voetbaldagen meivakantie 2020 vinden plaats op dinsdag 28 april en woensdag 29 april op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. De kosten voor deze twee dagen zijn €55,- en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding, lunch, ranja, fruit ook nog een leuk presentje.