Skills Voetbaldagen herfstvakantie 2019

De Zwolse Voetbaldagen 2019 waren met 145 deelnemers weer een groot succes! De herfstvakantie staat weer voor de deur en dat betekent wederom tijd om te voetballen! Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Op maandag 21 oktober en dinsdag 22 oktober organiseren wij de Skills Voetbaldagen herfstvakantie 2019.

Techniektrainingen, nieuwe skills, Smartgoals, King of the Hill en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Skills Voetbaldagen herfstvakantie 2019. Twee dagen voetbalplezier in de herfstvakantie! De Skills Voetbaldagen herfstvakantie 2019 is een tweedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O15. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je twee dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetvolley, 1 tegen 1, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van jou als voetballer.

De Skills Voetbaldagen herfstvakantie 2019 vinden plaats op maandag 21 oktober en dinsdag 22 oktober op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. De kosten voor deze twee dagen zijn €55,- en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding, lunch, ranja, fruit ook nog een leuk presentje.

Toon inschrijfformulier