Voetbal & Fun opvang van 2,5 uur inclusief ranja en verantwoord tussendoortje!

Voetbal & Fun opvang Dalfsen

Wil jij deze kerstvakantie heerlijk in de buitenlucht voetballen samen met leeftijdsgenoten? Kom dan naar onze Voetbal & Fun opvang op vrijdag 7 januari bij FC Dalfsen. Van 13.00 uur – 15.30 uur ben je welkom om te komen voetballen. Ben jij een voetballiefhebber? Dan mag je dit niet missen!

Voetbal & Fun opvang

Tijdens de Voetbal & Fun opvang bieden we een gevarieerd programma aan van leerzame techniekvormen en leuke uitdagende voetbal gerelateerde onderdelen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en voetbalervaring. Deze groepen staan onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers van VoetbalSkills.

Tijd en locatie

De Voetbal & Fun opvang wordt georganiseerd op vrijdag 7 januari bij FC Dalfsen. Het duurt van 13.00 uur – 15.30 uur. Aanmelden kan vanaf 12.45 uur en zorg dat je uiterlijk om 12.55 uur op het sportpark aanwezig bent. 

Kosten

De kosten bedragen €7,50 per deelnemer. Je kunt je ook samen met vriendjes, teamgenoten of broertjes en zusjes aanmelden. Voor twee personen zijn de kosten €14,- en voor drie personen €18,- 

Uiteraard worden alle corona maatregelen nageleefd. Als het aanmeldformulier succesvol ingevuld is, kan er veilig en snel via iDeal betaald worden. Helaas hebben wij problemen met de automatische bevestigingsmail. Wij versturen de bevestigingen één keer per dag handmatig. Het kan dus even duren voordat je een bevestiging ontvangt. 

Helaas is het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een e-mail met je naam , geboortedatum en team naar niek@skillszwolle.nl

Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen we contact met je op.