Voetbal en Fun clinic

Bij de Voetbal en Fun clinic staat plezier uiteraard bovenaan! In deze clinic staat voetbal in verschillende spelvormen en onderdelen centraal. Tijdens een clinic gaan de deelnemers in kleine groepen de verschillende voetbal onderdelen langs. Iedere deelnemer ontvangt het Skills Zwolle certificaat, waarop zijn de door hun behaalde scores kunnen bijhouden. 

Als organisator stelt u zelf de clinic samen met onderdelen die bij uw doelgroep passen. Een greep uit het aanbod van voetbalspelletjes die wij tijdens een Voetbal en Fun clinic aanbieden staan hieronder vermeld. Klik hier om uw eigen Voetbal en Fun clinic aan te vragen.

Voetgolf

Per individu of team proberen om met zo min mogelijk balcontacten het voetgolf parcours af te leggen. Het individu of team welke in totaal de minste balcontacten nodig had om het parcours af te leggen wint.

Powershooting

Hoe hard kun jij schieten? Met onze snelheidsmeter kun jij testen hoe hard jij kunt schieten. 

Gaten schieten

Ga jij voor een fantastisch doelpunt in de kruising of schiet jij de bal veilig onderin de hoek? Jij mag vijf keer schieten, hoeveel punten schiet jij bij elkaar? 

Voetvolley

Altijd al eens voetbal en volleybal willen combineren? Ga de strijd aan in een één tegen één duel of met teams tegen elkaar. Gebruik je techniek en inzicht om te winnen tijdens een spelletje voetvolley.

Voetbalquiz

Welke club speelt zijn thuiswedstrijden in het Allianz Riviera stadion en welke keeper scoorde met de hak tegen PSV? Denk jij dat je alles weet op het gebied van voetbal? Test je kennis met onze voetbalquiz!

Tikspellen met bal

Houdt jij je bal het langst uit handen van de jagers? Hoeveel ballen kun jij van de tegenpartij afpakken zonder zelf getikt te worden? Kun jij het vak met haaien oversteken zonder dat je bal wordt opgegeten?

Estafettes

Sprint jij met jouw team als snelste door de loopladder, over de hordes en dribbel jij het snelst door de slalom en pass jij de bal nauwkeurig naar je teamgenoot? Daag elkaar uit in de voetbalestafette!

1 tegen 1 | 2 tegen 2

Wie wint de laatste beslissende wedstrijd op het kampioensveld en wie verliest de laatste wedstrijd op het verliezersveld? Win jouw wedstrijd en schuif een veld op naar het kampioensveld om de winnaar te worden!

Voetbal curling 

Gebruik jouw verfijnde traptechniek om de bal zo dicht mogelijk bij de hoepel te laten stoppen. Probeer je om jouw bal dichtbij de hoepel te plaatsen of juist om de bal van de tegenstander te raken? 

Partij 

Partijtje het oudste en meest populaire onderdeel op iedere training. Maak twee teams en het team wat de meeste doelpunten scoort wint de partij!