Welke training pas het beste bij jou?

Training

Voetbalschool

De voetbalschool van Skills Zwolle zijn 10 groepstrainingen van 75 minuten waarbij het individu centraal staat. Veel individuele aandacht van ervaren en gediplomeerde trainers, veel balcontacten en iedere speler traint op zijn of haar niveau. Daarbij krijgen de spelers een uniek tenue van Voetbalschool Skills (shirt, short en sokken).

Bij de trainingen van de voetbalvereniging staat het team centraal, bij ons niet. Bij Voetbalschool Skills staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal. Door de groepen klein te houden en alle oefeningen met bal te doen is er een snel resultaat zichtbaar. Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de basistechniek van jou als voetballer. Onderwerpen waar wij ons op richten zijn kappen en draaien, snel voetenwerk, balbehandeling, passen en trappen en aan- en meenemen.

De Voetbalschool trainingen worden aangeboden op vrijdag bij FC Dalfsen en op zondag bij CSV’28 in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie over de Voetbalschool op vrijdag.
Klik hier voor meer informatie over de Voetbalschool op zondag.

Privétraining

Wil jij jezelf verbeteren in specifieke onderdelen van het voetbal, waar tijdens de trainingen bij je voetbalvereniging geen aandacht aan wordt besteed? Ben jij een aanvaller maar wordt er nooit getraind op passeren en voorzetten geven? Wordt er niet getraind op het spelen van 1 tegen 1 duels als verdediger? Of wil jij je sneller ontwikkelen als voetballer? Wij hebben meer dan 5 jaar aan ervaring in het geven van privétraining! Het is bewezen dat spelers die trainen in kleine groepen van maximaal 4 spelers per trainer, zich veel sneller ontwikkelen dan spelers bij ‘normale’ teamtrainingen.

Klik hier voor meer informatie en om privétraining aan te vragen.