Gratis training van 90 minuten voor FC Dalfsen

Training FC Dalfsen

In deze bijzondere tijd is het belangrijk dat kinderen op een veilige manier lekker kunnen voetballen met elkaar. Daarom bieden wij aankomende vrijdag twee trainingsmomenten van 90 minuten aan, speciaal voor de onderbouw van FC Dalfsen. Deze training wordt kosteloos aangeboden door VoetbalSkills!

Per trainingsmoment hebben wij plek voor 60 kinderen en deze trainingen staan onder leiding van trainers van FC Dalfsen en VoetbalSkills. De trainingsmomenten vinden plaats op vrijdagmiddag op het veld van SV Dalfsen en zijn bedoeld voor de O7 tot en met de O12-teams van FC Dalfsen. 

Uiteraard worden alle corona maatregelen nageleefd. De groepsgrootte is niet groter dan 12 kinderen en alle groepen werken een eigen programma af. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de groepen niet onnodig met elkaar vermengen en voldoende afstand van elkaar houden. 

Aankomende vrijdag worden de trainingen op de volgende twee momenten aangeboden:

  • Vrijdag 24 december van 13.00 uur – 14.30 uur (O7, O8 en O9)
  • Vrijdag 24 december van 14.45 uur – 16.15 uur (O10, O11 en O12)

Vul onderstaand inschrijfformulier in en schrijf je in voor één van de trainingsmomenten voor deze week. De aanmeldingen voor de trainingsmomenten worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de training. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.