Een dag vol verschillende sporten, lunch en een shirt voor €30,-

Sport&Fun Sportdag

Houd jij van sport en vind jij het leuk om verschillende sporten te doen? Kom dan deze zomer naar Sportpark De Siggels, want wij organiseren twee keer een Sport&Fun Sportdag. Vanaf 09.00 uur tot en met 15.00 uur doen wij allerlei verschillende sport en spelactiviteiten als voetbal, volleybal, slagbal en nog veel meer. Je ontvangt een gepersonaliseerde lunch en een Sport&Fun shirt!

Sport&Fun is voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Tijdens deze sportdag worden er groepen gemaakt op basis van leeftijd en met jouw groep werk jij vier of vijf verschillende sport- en spelactiviteiten af. Dit doe jij onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers.

Halverwege de dag ontvang je een lunchpakket die je zelf vooraf kunt samenstellen. Dit heerlijke lunchpakket wordt, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, ingepakt en afgeleverd door de Jumbo Zwolle Sellekamp. Je kunt kiezen uit verschillende broodjes, drinken, fruit en een snack. We lunchen deze middag heerlijk in de buitenlucht!

De Sport&Fun Sportdag is van 09.00 uur – 15.00 uur op Sportpark De Siggels in Zwolle Zuid. De kosten zijn €30,- en hiervoor heb je de hele dag begeleiding van een enthousiaste trainer, zes uur lang sportplezier, een op maat gemaakte lunch en een Sport&Fun Sportdag shirt. 

Wil jij samen met een vriendje of een teamgenoot mee doen? Laat ons dit weten op het inschrijfformulier en wij plaatsen jullie in dezelfde groep. Wil je broertje, zusje, neefje of nichtje ook mee? Dan hebben wij een mooie familie aanbieding voor je! 

Kosten
€30,- per deelnemer.
€55,- voor twee deelnemers uit dezelfde familie.
€75,- voor drie deelnemers uit dezelfde familie.

Is een hele dag voor jou misschien te lang of heb je in de middag andere plannen? Dan ben je ook van harte welkom om alleen de ochtend mee te doen! Voor €12,50 ben je welkom van 09.00 uur – 12.00 uur en ontvang je ook het Sport&Fun Sportdagshirt. Kom je alleen de ochtend met meerdere deelnemers uit dezelfde familie dan betaal je €22,50 voor twee deelnemers en €30,- voor drie deelnemers uit dezelfde familie.