Sportieve kinderfeestjes voor de sportliefhebbers!

Sport&Fun kinderfeestjes

Doe jij niets liever dan sporten en ben jij binnenkort jarig? Dan organiseren wij voor jou een echt sportfeestje!

Onze kinderfeestjes zijn gezond! We sporten in de buitenlucht en zijn actief bezig met de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes! Daarom kunnen onze kinderfeestjes in deze bijzondere periode ‘gewoon’ doorgaan!

Voetbal, korfbal, tennis, hockey, basketbal, slagbal, trefbal en zo kunnen we nog wel even doorgaan, het kan allemaal tijdens onze kinderfeestjes! Laat ons weten wat jij leuk vind om te doen en wij zorgen voor het perfecte sportfeestje voor jou en je vrienden.

Kijk hieronder voor een kinderfeestje op maat voor jou!

Sport feestje €9,50 per kind

 • Kinderfeestje van 90 minuten
 • Drie a vier verschillende sporten
 • Onbeperkt ranja en een zakje chips per deelnemer
 • Cadeau voor de jarige

Sport&Fun feestje €12,50 per kind

 • Kinderfeestje van 120 minuten
 • Vier a vijf sporten en spelen
 • Onbeperkt ranja en een zakje chips per deelnemer
 • Cadeau voor de jarige

Sport&Fun XL feestje €15,- per kind

 • Kinderfeestje van 150 minuten 
 • Vijf a zes sporten en spelen
 • Onbeperkt ranja, een zakje chips en snoep per deelnemer
 • Een verassing voor alle deelnemers
 • Cadeau voor de jarige

Om een leuk en uitdagend sportfeestje te organiseren is een minimum van zes deelnemers gewenst. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een kinderfeestje op Sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid, want hier hebben wij toegang tot alle sportmaterialen. Wil jij je kinderfeestje ergens anders organiseren? Geen probleem, het enige wat wij nodig hebben is een (kunst)grasveld of een zaal. Wij komen graag naar jou toe! Er worden wel reiskosten berekend voor het vervoer van de materialen en de reistijd. 

Wil jij een echt sportfeestje voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Graag de naam van het contactpersoon invullen.
Het telefoonnummer waarop het contactpersoon bereikbaar is.
Mocht je nog geen definitief aantal weten, dan is dat geen probleem hoor!
Graag een voorkeursdatum en tijdstip voor het kinderfeestje aangeven. Een eventuele tweede en derde optie wordt gewaardeerd. Heb je nog geen specifieke datum in gedachten, dan volstaat een bepaalde voorkeursperiode ook.
Het kinderfeestje kan plaatsvinden op Sportpark De Siggels (vv SVI) onze thuisbasis. Wij kunnen naar jullie toe komen, maar dan worden er wel extra reiskosten berekend.
We hebben toegang tot een uitgebreid assortiment met sportmaterialen. Klik hierboven in de lijst een aantal sporten en spelen aan.
De kosten van een extra cadeau voor een eventuele tweede jarige is €14,95.
Opmerkingen of eventueel medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
Wij houden onze volgers graag op de hoogte van wat wij doen. Daarom maken wij bij al onze activiteiten en evenementen foto's en video's om ze via de 'story' op Instagram en Facebook te laten zien aan onze volgers. Op verzoek houden wij uiteraard rekening met kinderen die niet in beeld mogen komen.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.