Gepersonaliseerde trainingen speciaal voor meiden van 6 tot en met 16 jaar

Skills4Girls

Voetbal jij nu samen met jongens en wil jij ook wel eens met alleen maar meiden van jouw leeftijd voetballen? Of voetbal jij wel in een meidenteam maar wordt er veel naar het team gekeken en niet naar jouw persoonlijke ontwikkeling? Kortom, wil jij trainen met andere meiden onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers? Dan is Skills4Girls echt iets voor jou!

Skills4Girls is een nieuw initiatief die zich specifiek richt op meiden van 6 tot en met 16 jaar, die extra trainingen willen volgen. Om zich te kunnen ontwikkelen tot een betere voetballer. In tien trainingen van 75 minuten gaan wij aan de slag met de onderdelen van voetbal die jij graag wilt verbeteren. Bij de inschrijving laat jij aan ons weten waar je graag op wilt trainen en wij gaan hiermee samen met jou, en andere meiden met dezelfde doelstelling, aan de slag.

De groepen bij Skills4Girls worden ingedeeld op basis van leeftijd, maar op basis van de wensen waarop getraind dient te worden en op basis van de technische vaardigheden van de deelnemers. Iedere speelster leert het snelst als zij voetbalt met andere meiden van haar eigen niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de trainingen van Skills4Girls? Bij Skills4Girls werken wij uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en wij trainen die jij wilt verbeteren. In tegenstelling tot de voetbalverenigingen waar de trainer bepaalt wat er getraind gaat worden, werken wij samen aan jouw doelstellingen.


De trainingen worden aangeboden op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle. Per zondagochtend zijn er twee trainingen, namelijk om 10.00 uur en om 11.15 uur. Afhankelijk van jouw wensen wordt jij op één van deze tijdstippen ingedeeld.

Deze trainingen worden aangeboden op de volgende data: 14 maart | 21 maart | 28 maart | 11 april | 18 april | 25 april | 9 mei |16 mei | 30 mei | 6 juni.

Op zondag 4 april (Pasen), 1 mei (meivakantie) en 23 mei (Pinkteren) is er geen training.

De kosten voor deelname aan de voetbalschool zijn €110,- en dit is inclusief een Skills4Girls tenue (shirt, short en sokken). Meld je aan vóór 1 februari 2021 en je betaalt geen €110,- maar slechts €100,- voor tien trainingen van 75 minuten inclusief een stoer Skills4Girls tenue!

Toon inschrijfformulier