Korte video’s om thuis mee te oefenen

Skills voor thuis

Skills voor thuis zijn korte video’s met verschillende oefeningen om thuis te oefenen. Het is bedacht om thuis toch je skills te blijven oefenen, onderhouden en verbeteren. Iedere week delen wij een aantal video’s waarmee je zelf thuis aan de slag kan gaan. Het enige wat je nodig hebt is een bal en een kleine ruimte in de tuin of in huis. De laatste drie video’s staan op deze pagina, de overige video’s kun je vinden op ons Youtube kanaal.

Iedere video is opgebouwd in een aantal oefeningen en de oefeningen worden steeds uitdagender. Vaak wordt in een video eerst een oefening vanuit stilstand voor gedaan en daarna vanuit de beweging. Zorg ervoor dat je de oefeningen eerst vanuit stilstand onder controle hebt. Vervolgens ga je, terwijl je de bal onder controle houdt, in de vrije ruimte bewegen en het tempo opvoeren. Succes!

Een aantal tips die voor iedere video van toepassing zijn:

  • Op een rustig tempo beginnen, heb je de oefening onder controle, dan kun je proberen het tempo op te voeren.
  • De oefening eerst op je plaats uitvoeren en later pas in de vrije ruimte bewegen.
  • Alle oefeningen met zowel rechts als links uitvoeren.
  • Kun je een oefening minimaal 20 keer op hoog tempo uitvoeren, zonder tussendoor een foutje te maken? Dan heb je de oefening onder controle.

Kom je er niet uit of lukt iets niet? Stuur een video van jouw oefening naar 06-46597253 of naar info@skillszwolle.nl en wij gaan jou helpen!

Skills voor thuis #16 skills

Skills voor thuis #15 skills

Skills voor thuis #14 skills