Eén of twee dagen voetballen in de herfstvakantie

Skills Voetbaldag(en) Herfstvakantie

Zoek jij een sportieve activiteit voor in de herfstvakantie? Eén of twee dagen compleet verzorgd voetballen, inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van onze bekende en ervaren jeugdtrainers. Op dinsdag 18 oktober bij Be Quick’28 en op donderdag 20 oktober bij vv SVI organiseren wij een Skills Voetbaldag. De Voetbaldag(en) zijn van 09.00 uur – 15.00 uur en voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom.

Wat kun je verwachten bij de Skills Voetbaldag(en) in de herfstvakantie?

  • Op dinsdag 18 oktober bij Be Quick’28 en op donderdag 20 oktober bij vv SVI
  • Voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar
  • Ervaren en enthousiaste trainers 
  • Inclusief een aandenken voor de deelnemers
  • Inclusief ranja, fruit en een uitgebreide lunch
  • Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten
  • Indelingen op basis van leeftijd en voetbalervaring 
  • Kosten €37,50 voor één dag en €70,- voor twee dagen

De Skills Voetbaldag(en) vinden plaats op dinsdag 18 oktober bij Be Quick’28 en op donderdag 20 oktober bij vv SVI. De kosten voor deze twee dagen zijn €37,50 voor één dag en €70,- voor twee dagen. Daarvoor krijg je uitgebreid programma met techniektrainingen en voetbalactiviteiten. Ervaren begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit en een aandenken!

Wil jij ook een stoer VoetbalSkills Voetbaldagen shirt ontvangen? Voor slechts €17,50 ontvang je van ons een geel Jako Voetbaldagen shirt. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2021/2022 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het VoetbalSkills Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €17,50,- ontvang je een oranje Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt inclusief logo. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.