Een of twee dagen voetballen in de voorjaarsvakantie

Skills Voetbaldag(en) Voorjaarsvakantie

Zoek jij een sportieve activiteit voor in de voorjaarsvakantie? Eén of twee dagen compleet verzorgd voetballen, inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van onze bekende en ervaren jeugdtrainers. Op donderdag 2 maart (CSV’28) en vrijdag 3 maart (vv SVI) organiseren wij twee Skills Voetbaldagen. Twee voetbaldagen op twee locaties in Zwolle. De Voetbaldag is van 09.00 uur – 15.00 uur en voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom.

Wat kun je verwachten bij de Skills Voetbaldag in de voorjaarsvakantie?

  • Op donderdag 2 maart bij CSV’28 en op vrijdag 3 maart bij vv SVI
  • Nu ook de mogelijkheid om alleen de ochtend deel te nemen
  • Voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar
  • Ervaren en enthousiaste trainers 
  • Inclusief een aandenken voor de deelnemers
  • Inclusief ranja, fruit en een uitgebreide lunch
  • Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten
  • Indelingen op basis van leeftijd en voetbalervaring 
  • Kosten €70,- voor twee dagen, €37,50 voor één dag en €15,- voor alleen de ochtend

Is een hele voetbaldag voor jou te lang? Dan kun je vanaf nu ook een halve dag deelnemen. Dan ben je welkom van 09:00 uur – 12:00 uur en kun je voor de lunch weer naar huis. De kosten voor een halve dag (excl. lunch) zijn €15,-. De kosten voor de hele dag (incl. lunch) zijn €37,50. Kom jij graag beide dagen voetballen dan zijn de kosten €70,-. Daarvoor krijg je uitgebreid programma met techniektrainingen en voetbalactiviteiten. Ervaren begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit en een aandenken!

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2021/2022 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Je kunt kiezen voor beide dagen, één dag of alleen de ochtend.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.