Een groot voetbalfeest in de herfstvakantie!

Skills Voetbaldagen Berkum

Heb jij zin in een groot voetbalfeest in de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen in de buitenlucht, inclusief uitgebreide lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Voor de vijfde keer organiseert VoetbalSkills de voetbaldagen bij vv Berkum!

Dit mag jij niet missen! Ben jij van de partij?

Wat kun jij verwachten bij de Skills Voetbaldagen bij vv Berkum?

  • Maandag 18 oktober en dinsdag 19 oktober van 09.00 uur – 15.00 uur bij vv Berkum
  • Voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar
  • Ervaren en enthousiaste trainers
  • Inclusief ranja, fruit en een uitgebreide lunch
  • Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten
  • Indelingen op basis van leeftijd en voetbalervaring
  • Een voetbalquiz, opblaasbaar voetbalveld, een stormbaan en nog veel meer!
  • Kosten €69,50 per deelnemer

Ben jij nog niet in het bezit van een stoer VoetbalSkills Voetbaldagen shirt? Voor slechts €15,- ontvang je van ons een oranje Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt (zie foto). Deze kun je zelfs nog personaliseren met je eigen naam en rugnummer. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2020/2021 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het Skills Zwolle Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €15,- ontvang je een oranje VoetbalSkills Voetbaldagen shirt inclusief logo van Jako. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Vul hierboven de naam in die jij voorop het shirt wilt hebben. Hoef jij je naam niet op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. De naam wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Vul hierboven het rugnummer in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij geen rugnummer op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. Het rugnummer wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.