Skills Voetbaldag WHC

Zoek jij een sportieve activiteit voor in de voorjaarsvakantie? Een hele dag compleet verzorgd voetballen, inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van onze bekende en ervaren jeugdtrainers. Op dinsdag 28 februari organiseren wij een Skills voetbaldag bij WHC in Wezep. De Voetbaldag is van 09.00 uur – 15.00 uur en voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Jongens en meiden van álle verenigingen zijn van harte welkom.

Wat kun je verwachten bij de Skills Voetbaldag in de voorjaarsvakantie?

  • Op dinsdag 28 februari van 09:00 uur – 15:00 uur bij WHC in Wezep
  • Nu ook de mogelijkheid om alleen de ochtend deel te nemen
  • Voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar
  • Ervaren en enthousiaste trainers 
  • Inclusief een aandenken voor de deelnemers
  • Inclusief ranja, fruit en een uitgebreide lunch
  • Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten
  • Indelingen op basis van leeftijd en voetbalervaring 
  • Kosten €37,50 voor de hele dag en €15,- voor alleen de ochtend

Is een hele voetbaldag voor jou te lang? Dan kun je vanaf nu ook een halve dag deelnemen. Dan ben je welkom van 09:00 uur – 12:00 uur en kun je voor de lunch weer naar huis. De kosten voor een halve dag (excl. lunch) zijn €15,-. De kosten voor de hele dag (incl. lunch) zijn €37,50. Daarvoor krijg je uitgebreid programma met techniektrainingen en voetbalactiviteiten. Ervaren begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit en een aandenken!

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2022/2023 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het VoetbalSkills Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €17,50,- ontvang je een oranje Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt inclusief logo. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.