Professionele Voetbal clinic

Wilt u uw deelnemers op een leuke uitdagende manier iets nieuws aanleren? Met onze Professionele Voetbal clinic leren wij uw deelnemers via leuke uitdagende oefeningen beter voetballen. Wij passen de oefenvormen van de clinic aan, aan het niveau van uw deelnemers. Tijdens de Professionele Voetbalclinic richten wij ons voornamelijk op de individuele techniek van de deelnemers. 

Als organisator stelt u zelf de clinic samen met onderdelen die bij uw doelgroep passen. Een greep uit het aanbod van onderdelen en oefeningen die wij tijdens een Professionele Voetbal clinic aanbieden staan hieronder vermeld. Klik hier om uw eigen Professionele Voetbal clinic aan te vragen.

Kappen en Draaien

Leer verschillende passeerbewegingen om een tegenstander te passeren of verschillende bewegingen om bij  een tegenstander weg te draaien zodat jij je actie naar het doel kunt vervolgen! 

Aan- en meenemen

Verwerk de pass van je teamgenoot zo snel en zo goed mogelijk om daarna een tegenstander te passeren of om een schot op doel te wagen! Een goede aanname is essentieel voor jouw vervolgactie!

Passen en trappen

Leer de juist techniek om een mooie strakke pass te geven op een teamgenoot, en de juiste techniek om hard te kunnen schieten of om juist de bal met techniek om de keeper heen te krullen! 

Snel voetenwerk

Wat er ook gebeurd, jij moet de baas zijn over de bal! Leer om de bal altijd onder controle te houden door middel van verschillende dribbel vormen en coördinatie oefeningen!

1 tegen 1 | 2 tegen 2 | 3 tegen 3 | 4 tegen 4

Alles wat je geleerd hebt onder volledige weerstand gebruiken in een partijvorm. Gebruik jouw nieuwe passeerbewegingen in een 1 tegen 1 of oefen je aannames en passes in een partij vier tegen vier!