Gratis proeftraining van onze Voetbalschool

Gratis proeftraining

Vanaf zondag 7 november verplaatsen wij de trainingen van de Voetbalschool naar de velden van CSV’28. Ben jij benieuwd of de trainingen van onze Voetbalschool iets voor jou zijn? Wil jij een keer gratis en vrijblijvend kennismaken met onze trainers en de trainingen van onze Voetbalschool? Geef je dan snel op voor de gratis proeftraining van zondag 7 november bij CSV’28.

De gratis proeftraining is een training die vergelijkbaar is met een reguliere training van onze voetbalschool, waarbij functionele techniek centraal staat. Na het aanleren of verbeteren van de specifieke technische vaardigheid, wordt je uitgedaagd om deze technische vaardigheid onder weerstand te oefenen en toe te passen. Uiteraard sluiten we de training af met een partij!

Deze training staat onder leiding van enthousiaste gediplomeerde trainers van VoetbalSkills. De proeftraining duurt 75 minuten. Wil jij kennismaken met onze trainingen? Schrijf je dan in voor de gratis proeftraining via onderstaand inschrijfformulier. De proeftraining wordt aangeboden op zondag 7 november op veld 1 van CSV’28.

Zondag 7 november op sportpark De Verbinding bij CSV’28

10.00 uur – 11.15 uur voor de O7, O8, O9, O10

11.15 uur – 12.30 uur voor de O11, O12, O13 en O14

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de proeftraining. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2021/2022 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.