Gratis proeftraining van onze Voetbalschool

Gratis proeftraining

Ben jij benieuwd of de trainingen van onze Voetbalschool iets voor jou zijn? Op vrijdag 17 september en zondag 19 september gaat onze Voetbalschool van start. Maar voordat we van start gaan, organiseren wij een gratis proeftraining en iedereen is welkom! Wil jij een keer gratis en vrijblijvend kennismaken met onze trainers en de trainingen van onze Voetbalschool? Geef je dan snel op voor de gratis proeftraining op vrijdag 3 september bij FC Dalfsen en zondag 5 september bij vv SVI in Zwolle.

De gratis proeftraining is een training die vergelijkbaar is met een reguliere training van onze voetbalschool, waarbij functionele techniek centraal staat. Na het aanleren of verbeteren van de specifieke technische vaardigheid, wordt je uitgedaagd om deze technische vaardigheid onder weerstand te oefenen en toe te passen. Uiteraard sluiten we de training af met een partij!

Deze training staat onder leiding van enthousiaste gediplomeerde trainers van VoetbalSkills. De proeftraining duurt 75 minuten. Wil jij kennismaken met onze trainingen? Schrijf je dan in voor de gratis proeftraining via onderstaand inschrijfformulier. De proeftraining wordt  aangeboden op de volgende momenten:

Vrijdag 3 september op sportpark Gerner bij FC Dalfsen (VOL)

17.00 uur – 18.15 uur voor de O7, O8, O9, O10, O11, O12, O13 en O14

Zondag 5 september op sportpark De Siggels bij vv SVI

10.00 uur – 11.15 uur voor de O7, O8, O9, O10, O11, O12, O13 en O14

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de proeftraining. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2021/2022 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.