Privacy Statement

Voetbalschool Skills Zwolle neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jouw op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit privacy Statement leggen wij welke gegevens wij verwerken en met welk doel wij dit doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je contact opnemen via info@skillszwolle.nl

 

Wie is Voetbalschool Skills Zwolle?

Voetbalschool Skills Zwolle is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 62711962. Voetbalschool Skills Zwolle is gevestigd op de van Yrtebelt 113, 8014 NR te Zwolle.

Met welk doel verzameld Skills Zwolle jouw gegevens?

Skills Zwolle verzameld de volgende gegevens en met met welk doel:

Om contact op te nemen met ouders/verzorgers tijdens evenementen of activiteiten

  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Om iedereen op het juiste niveau in te delen en op het juiste niveau te laten trainen

  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Club + team

Om de juiste kleding voor onze activiteiten en evenementen te bestellen

  • Maat van het shirt
  • Maat van de short
  • Maat van de sokken

Om de activiteiten en evenementen voor iedereen veilig en plezierig te laten verlopen

  • Medicijngebruik
  • Gedragsstoornissen
  • Overige aandachtspunten

Om nieuwe activiteiten en evenementen onder de aandacht te brengen

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

 

Skills Zwolle verkrijgt deze informatie doordat deze informatie aan ons verschaft wordt bij inschrijving voor activiteiten of evenementen van Skills Zwolle. Deze gegevens worden uitsluitend door Skills Zwolle gebruikt en bewaard zo lang als wij dat nodig achten.

Wat zijn jouw rechten?

Oder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Als je jouw persoonsgegevens wilt inzien, dan kan dat. Stuur een e-mail naar info@skillszwolle.nl met een verzoek tot inzage in jouw persoonsgegevens.

Wijziging

Als je jouw persoonsgegevens wilt wijzigen nadat je deze hebt ingezien, kun je een verzoek tot wijziging doen door een e-mail te sturen naar info@skillszwolle.nl Hierin kun je een verzoek tot aanvulling, verbetering of verwijdering doen.

Intrekking van verleende gegevens

Je hebt het recht om het gebruik van verleende gegevens in te trekken. Hierdoor zijn wij genoodzaakt jouw gegevens in de toekomst niet meer te verwerken. Dit kan wel invloed hebben op bepaalde diensten die Skills Zwolle in de toekomst niet meer aan jou aan kan bieden.

Een klacht in te dienen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit Privacy Statement of een klacht hebben over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan, dan kan dit via een e-mail naar info@skillszwolle.nl Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan.

Wat zijn cookies en wat doet Skills Zwolle hiermee?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst) informatie die bij het verzoek van de website van Skills Zwolle worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schrijf of in het geheugen van je computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. De cookies die via de website van Skills Zwolle worden geplaatst kunnen jouw apparaat of de bestanden hierop niet beschadigen.