14 maart 2016

Zwolse Voetbaldagen Zomervakantie 2018

Zwolse Voetbaldagen bij v.v. SVI - Zomers voetbalplezier

Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. In opdracht van vv SVI organiseert Skills Zwolle voor het vierde jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken wij er weer een groot voetbalfeest van! De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie!

Techniektrainingen, nieuwe skills, boarding voetbal, voetgolf en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Zwolse Voetbaldagen 2018. Drie dagen voetbalplezier aan het einde van jouw zomervakantie!

De Zwolse Voetbaldagen 2018 is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O13 (F, E en D-pupillen). Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetgolf, powershooting, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van jou als voetballer.

De Zwolse Voetbaldagen 2018 vinden plaats op maandag 27 augustus, dinsdag 28 augustus en woensdag 29 augustus 2018 op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. De kosten voor deze drie dagen zijn €94,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.

Wij hebben inmiddels de 120 deelnemers bereikt en dat betekent helaas dat de Zwolse Voetbaldagen 2018 momenteel vol zit. Wil jij toch nog een kleine kans hebben om mee te doen? Stuur dan een e-mail met je naam, geboortedatum en team waarin je voetbalt naar info@skillszwolle.nl. Wij zullen jou dan op de wachtlijst plaatsen, mocht er een plek vrijkomen dan nemen wij contact met jou op.