Een voetbalclinic speciaal voor klanten en relaties van Nico Brillen!

Voetbalclinic Nico Brillen

Na aanleiding van het partnership rondom de Zomer Voetbaldagen 2022 bij vv Berkum, organiseert Nico Brillen in samenwerking met VoetbalSkills een voetbalclinic. Dit evenement is uitsluitend voor kinderen van klanten en relaties van Nico Brillen. De voetbalclinic is bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar.

Ben jij een fanatieke voetballer of vind jij het heerlijk om een middagje te komen sporten? Dan ben jij van harte welkom op zondagmiddag 25 september vanaf 13.30 uur op het sportpark van vv Berkum. Tijdens deze voetbalclinic zorgen wij voor een gevarieerd programma met leerzame techniektraining en ontzettend leuke en uitdagende voetbalspellen. Uiteraard wordt er voor wat drinken en tussendoortjes gezorgd en de voetbalclinic duurt tot 16.00 uur.

Wil jij deelnemen aan deze voetbalclinic? Vul dan onderstaand formulier in en dan ontvang je in de week voorafgaand aan de voetbalclinic van ons aanvullende informatie. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via een e-mail naar info@skillszwolle.nl of door te bellen naar 06-46597253.

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de training. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
Graag even aangeven of je al op voetbal zit en in welk team je speelt. Zit je niet op voetbal? Geen enkel probleem, dan ben je ook van harte welkom!
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.