Een groot voetbalfeest in de meivakantie!

Mei Voetbaldagen FC Dalfsen

Mochten de Skills Voetbaldagen niet door kunnen gaan i.v.m. de maatregelen, dan krijg jij je geld terug!

Heb jij zin in een groot voetbalfeest in de meivakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen in de buitenlucht, inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei organiseren wij Skills Voetbaldagen bij FC Dalfsen. Twee dagen van 09.00 uur – 15.00 uur, voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar.

Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Gedurende de ochtend worden techniektrainingen afgewisseld met leuke voetbalonderdelen. Tussen de middag staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor je klaar. De helft van de groep gaat lunchen en de andere helft speelt de Champions League. Tijdens de middag staan er spannende voetbalspellen op het programma. Net als in de voorjaarsvakantie pakken we groot uit met opblaasbare attributen en veel prijzen!

De Skills Voetbaldagen vinden plaats op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei op sportpark Gerner bij FC Dalfsen. De kosten voor deze twee dagen zijn €65,- en daarvoor krijg je uitgebreid programma met techniektrainingen en voetbalactiviteiten. Ervaren begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit, een certificaat en een verassing!

Wil jij ook een stoer Skills Voetbaldagen shirt ontvangen? Voor slechts €10,- ontvang je van ons een groen Skills Voetbaldagen shirt. Deze kun je zelfs nog personaliseren met je eigen naam en rugnummer. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldagen. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2020/2021 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het Skills Zwolle Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €10,- ontvang je een GROEN Skills Zwolle Voetbaldagen shirt inclusief logo. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Vul hierboven de naam in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij je naam niet op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. De naam wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Vul hierboven het rugnummer in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij geen rugnummer op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. Het rugnummer wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.