Een groot voetbalfeest in de meivakantie!

Mei Voetbaldagen Berkum

Mochten de Skills Voetbaldagen niet door kunnen gaan i.v.m. de maatregelen, dan krijg jij je geld terug!

Heb jij zin in een groot voetbalfeest in de meivakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen in de buitenlucht, inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Op maandag 3 mei en dinsdag 4 mei organiseren wij Skills Voetbaldagen bij vv Berkum. Twee dagen van 09.00 uur – 15.00 uur, voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar.

Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Gedurende de ochtend worden techniektrainingen afgewisseld met leuke voetbalonderdelen. Tussen de middag staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor je klaar. De helft van de groep gaat lunchen en de andere helft speelt de Champions League. Tijdens de middag staan er spannende voetbalspellen op het programma. Net als in de voorjaarsvakantie pakken we groot uit met opblaasbare attributen en veel prijzen!

De Skills Voetbaldagen vinden plaats op maandag 3 mei en dinsdag 4 mei op sportpark De Vegtlust (vv Berkum) in Zwolle. De kosten voor deze twee dagen zijn €65,- en daarvoor krijg je uitgebreid programma met techniektrainingen en voetbalactiviteiten. Ervaren begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit, een certificaat en een verassing!

Wil jij ook een stoer Skills Zwolle Voetbaldagen shirt ontvangen? Voor slechts €10,- ontvang je van ons een groen Skills Zwolle Voetbaldagen shirt. Deze kun je zelfs nog personaliseren met je eigen naam en rugnummer. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Helaas zitten de Skills Voetbaldagen bij vv Berkum vol… We hebben nog een aantal plekken beschikbaar bij onze voetbaldagen op 6 en 7 mei bij FC Dalfsen. Klik hier voor meer informatie.