Worden jullie de Masters of the Game?

Masters of the Game

Masters of the Game is een waanzinnig 4×4 toernooi voor jongens en meiden in de leeftijdscategorie O8 t/m O14! Je stelt je eigen team samen en speelt tegen leeftijdsgenoten. Je speelt minimaal zes wedstrijden en daarnaast worden er verschillende ‘sidegames’ georganiseerd. Eén ding is zeker, niemand gaat met lege handen naar huis!

Masters of the Game
Masters of the Game wordt in de meivakantie georganiseerd op vrijdag 29 april van 10.00 uur – 15.00 uur op sportpark De Siggels van vv SVI. Het wordt de derde editie en wij zijn benieuwd wie de opvolgers worden van FC Swollywood (O12-O14), Team Stadshagen (O10/O11) en de Blauwvingers (O8/O9). Stel jouw eigen kampioensteam samen met vrienden, teamgenoten of kinderen uit de buurt en strijd mee om de titel! 

Team 
Jouw team bestaat uit minimaal vier en maximaal vijf spelers. Jouw team mag bestaan uit vrienden, teamgenoten, klasgenoten en/of kinderen uit de buurt. Jij stelt jouw eigen team samen. Ieder team mag één begeleider meenemen die verantwoordelijk is voor de randzaken, dit is niet verplicht. Bij de O8 t/m O10 wordt een begeleider aangeraden voor een goed verloop van het toernooi.   

Kosten

De kosten bedragen €60,- per team. Wij zorgen voor onbeperkt ranja en verantwoorde tussendoortjes en begeleiding van alle wedstrijden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen 48 uur een bevestiging.