Een compleet verzorgde dag vol korfbal & fun!

Korfbal & Fundag Herfstvakantie

Mocht de Korfbal en Fundag vanwege het corona virus geen doorgang kunnen vinden, dan krijg je het inschrijfgeld terug!
 
Na het succes van de Zomer Korfbaldagen 2020 gaat Korfbalskills Zwolle verder. In de herfstvakantie organiseren wij een Korfbal & Fundag bij Sparta Zwolle. Een compleet verzorgde korfbaldag van 09.00 uur – 15.00 uur inclusief leerzame trainingen, uitdagende korfbalspellen, ranja met fruit, een uitgebreide lunch en een korfbalskills shirt! Het beloofd een groot korfbalfeest te worden! 
 
De Korfbal & Fundag is voor alle kinderen vanaf 6 jaar die korfbal leuk vinden. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.
 
Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je de hele dag allerlei leuke en leerzame korfbalactiviteiten aangeboden. De ochtend bestaat uit een techniektraining met schottraining, balbehandeling en nieuwe skills. Na de uitgebreide lunch is er een tactische training en zijn er leuke uitdagende korfbalactiviteiten zoals schotspelletjes, trickshots en natuurlijk ga je verschillende partijen spelen. Alle techniektrainingen en korfbalactivitieiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van de deelnemers.
 
De Korfbal & Fundag is op maandag 12 oktober op sportpark ‘De Verbinding’ (Sparta Zwolle) in Stadshagen. Het programma is van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze compleet verzorgde dag is €30,- en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, korfbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een stoer shirt!
 
De korfbal & Fundag is helaas vol!