Inschrijfformulier Skills Voetbaldagen 20% korting

Dat je op deze pagina terecht bent gekomen, betekent dat jij deelneemt aan de voetbalschool of een vriendje of vriendinnetje hebt, die deelneemt aan de voetbalschool. Leuk dat je voornemens bent om mee te doen met de Skills Voetbaldagen in de meivakantie.

Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje meedoen met de Skills Voetbaldagen? Zorg er dan voor dat je vriendje of vriendinnetje zich ook via dit formulier inschrijft. Je kunt de link van deze pagina kopiëren en naar je vriendje of vriendinnetje doorsturen. En vergeet niet de naam van je vriendje of vriendinnetje te vermelden op het formulier, zodat wij jullie bij elkaar in de groep kunnen plaatsen.

Inschrijfformulier Skills Voetbaldagen meivakantie met 20% korting
DD/MM/JJJJ
Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de voetbaldag.
Kom jij met een vriendje of vriendinnetje? Laat ons weten wat zijn of haar naam is, dan zorgen wij ervoor dat je bij elkaar in de groep wordt geplaatst.
Opmerkingen of eventueel medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn. Geef jij je op samen met een vriendje of vriendinnetje? Laat het ons weten, dan plaatsen wij jullie bij elkaar in de groep.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.