Inhoud van trainingen

Snel voetenwerk

Het aanleren en het verbeteren van de balbeheersing. Als jonge speler is de bal nog een grote weerstand. Zodra jij als speler de baas bent over de bal, kun je in de wedstrijd alle kanten op.

Aannemen en controleren

Het aanleren en verbeteren van de eerste aanname, zowel vanuit stilstand als vanuit de beweging. Niet alleen vooruit maar ook zijwaarts en opendraaien. Zowel over de grond als door de lucht.

Passen en trappen

Het aanleren van de juiste techniek om goed te kunnen passen. Geef je een pass in de voeten of in de loop, hoe hard moet je passen en waar wil je de bal hebben? Een goede pass kan in een wedstrijd het verschil zijn tussen wel of geen doelpunt. Het verschil tussen wel of geen doelpunt kan het verschil zijn tussen winnen of verliezen! Veel spelers kunnen hard schieten, maar een schot hoeft niet altijd hard te zijn, als het maar zuiver is. Wanneer schiet je met de wreef en wanneer met de binnenkant van de voet? Wij gaan het jou allemaal leren!

Passeerbewegingen en Skills

Het aanleren en verbeteren van passeerbewegingen, kapacties en zijwaartse bewegingen. Alles wat je nodig hebt om je in een wedstrijd goed te kunnen redden in een 1 tegen 1 situatie. De juiste bewegingen gebruiken op het juiste moment, helpen je om je uit elke moeilijke situatie te redden.

1 tegen 1, 2 tegen 1 en 3 tegen 2

Het toepassen van de balbeheersing, aannames, de juiste pass én de bewegingen en skills onder weerstand van een tegenstander. Door middel van het spelen van kleine partijen waarin alle spelers vaak aan de bal komen, moeten de spelers toepassen wat ze geleerd hebben.