Een mooie kans om in de kerstvakantie te voetballen in de zaal

Indoor Voetbaldagen kerstvakantie

Na de succesvolle vorige vier edities organiseren ProjectSports en Skills Zwolle de vijfde editie van de Indoor Voetbaldagen. In de tweede week van de kerstvakantie staat het Landstede-sportcentrum in Zwolle wederom in het teken van twee dagen vol voetbal plezier.

Op Donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 zal de vijfde editie van de Indoor Voetbaldagen plaatsvinden. Het is voor alle voetballers die uitkomen in de O6 t/m O13 wederom een mooie kans om in de kerstvakantie te voetballen in de zaal. Voetballen in de zaal vraagt veel van je techniek en bovendien zijn er geen weersinvloeden. Tijdens de tweedaagse zullen verschillende techniektrainingen gegeven worden, leuke spelvormen en uitdagende voetbalonderdelen gedaan worden. Net als in de voorgaande edities zal er een clinic gegeven worden door echte zaalvoetballers en wordt de Champions League gespeeld.

Beide dagen starten om 09.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Naast twee dagen voetbal in de zaal, krijg je professionele begeleiding, een heerlijke lunch en een bal. Dit alles voor maar €72,50. Ben jij er ook bij? Klik dan hieronder om je in te schrijven!

Schrijf je nu in!

De inschrijving gaat via onze collega’s van ProjectSports, via bovenstaande link wordt je doorverwezen naar hun website, waar het inschrijfformulier zich bevindt.