Twee dagen voetballen in de zaal in de voorjaarsvakantie

Indoor Voetbaldagen

De Indoor Voetbaldagen 2020 gaan in de kerstvakantie niet door i.v.m. het coronavirus, het evenement wordt verplaatst naar de voorjaarsvakantie 2021!

Zoek jij een sportieve activiteit voor in de voorjaarsvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen in een grote sporthal, inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Op maandag 22 februari en dinsdag 23 februari organiseren wij de zesde editie van de Indoor Voetbaldagen. Twee dagen van 09.00 uur – 15.00 uur vol met voetbal in de ZBC-hal in Zwolle.

Het is voor alle voetballers die uitkomen in de O7 t/m O15 wederom een mooie kans om in de voorjaarsvakantie te voetballen in de zaal. Voetballen in de zaal vraagt veel van je techniek en is toch echt wat anders dan voetballen op het veld. Leerzame techniektrainingen vol met stoere skills en natuurlijk leuke voetbalonderdelen als bankenvoetbal, kickball en je omhaal oefenen op een dikke mat. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Gedurende de ochtend worden techniektrainingen afgewisseld met leuke voetbalonderdelen. Tussen de middag staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor je klaar. De helft van de groep gaat lunchen en de andere helft speelt de Champions League. Tijdens de middag staan er spannende voetbalspellen op het programma.

De Indoor Voetbaldagen 2021 vinden plaats op maandag 22 februari en dinsdag 23 februari in de ZBC-hal in Zwolle. De kosten voor deze twee dagen zijn €72,50 en daarvoor krijg je techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit, een certificaat en ook nog een bal.

Wil jij ook een stoer Skills Zwolle Voetbaldagen shirt ontvangen? Voor slechts €10,- ontvang je van ons een oranje Skills Zwolle Voetbaldagen shirt. Deze kun je zelfs nog personaliseren met je eigen naam en rugnummer. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldag. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2020/2021 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het Skills Zwolle Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €10,- ontvang je een ORANJE Skills Zwolle Voetbaldagen shirt inclusief logo. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Vul hierboven de naam in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij je naam niet op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. De naam wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Vul hierboven het rugnummer in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij geen rugnummer op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. Het rugnummer wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.