Een compleet verzorgde dag zaalvoetballen in Epe

Indoor Voetbaldag Epe

Heb jij zin in een groot indoor voetbalfeest in de kerstvakantie? Een hele dag dat in het teken staat van zaalvoetbal! De hele dag compleet verzorgd voetballen in een grote sporthal, inclusief uitgebreide lunch, ranja en fruit en begeleiding van enthousiaste en ervaren jeugdtrainers. De voetbaldag is van 09.00 uur – 15.00 uur in Sporthal PWA in Epe en is voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Jongens en meiden van álle verenigingen zijn welkom!

Dit mag jij niet missen! Ben jij van de partij?

Wat kun jij verwachten van de Indoor Voetbaldag in Epe?

  • Donderdag 5 januari van 09.00 uur – 15.00 uur in Sporthal PWA in Epe
  • Voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar
  • Ervaren en enthousiaste trainers
  • Inclusief ranja, fruit en een uitgebreide lunch
  • Inclusief een aandenken voor alle deelnemers
  • Leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten
  • Indelingen op basis van leeftijd en voetbalervaring
  • Banken voetbal, een echte omhaal oefenen en natuurlijk de Champions League!
  • Kosten 45 euro per deelnemer

Ben jij nog niet in het bezit van een stoer VoetbalSkills Voetbaldagen shirt? Voor slechts €17,50 ontvang je van ons een geel Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt. Deze kun je zelfs nog personaliseren met je eigen naam en rugnummer. Het Voetbaldagen shirt is niet verplicht.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de Voetbaldag. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
DD/MM/JJJJ
Graag de club invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2022/2023 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2022/2023 speelt. Niet-voetballers zijn ook van harte welkom! Graag andere sport invullen indien van toepassing.
Het VoetbalSkills Voetbaldagen shirt is optioneel. Voor €17,50 ontvang je een geel Jako VoetbalSkills Voetbaldagen shirt inclusief logo. Je kunt dit shirt personaliseren met jouw naam en rugnummer.
Vul hierboven de naam in die jij voorop het shirt wilt hebben. Hoef jij je naam niet op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. De naam wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Vul hierboven het rugnummer in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij geen rugnummer op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. Het rugnummer wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.