Extra trainingen in de winterstop!

Indoor (zaal) voetbaltrainingen

Wil jij tijdens de winterperiode lekker doortrainen? Dan zijn onze wintertrainingen echt iets voor jou! We bieden leuke en leerzame trainingen aan die gericht zijn op de ontwikkeling van jouw techniek. Tijdens deze winterperiode doen we dat doormiddel van indoor (zaal)voetbal trainingen in een echte grote sporthal. Voetballen op een andere ondergrond, met een andere bal en het gebruik van andere technieken, is ontzettend goed voor jouw ontwikkeling als voetballer!


De trainingen worden aangeboden in Sporthal Het Anker op de volgende zondagochtenden van 09:45 uur – 10:45 uur en van 11:00 uur – 12:00 uur:

29 januari | 5 februari | 12 februari | 19 februari | 26 februari

De kosten voor de indoor trainingen zijn helaas hoger dan gebruikelijk in verband met de extra kosten aan zaalhuur. De kosten voor de deze trainingen zijn 55 euro per deelnemer.


Aanmelden voor deze trainingen kan via onderstaand inschrijfformulier. Na het invullen van dit formulier ontvang je binnen 48 uur een bevestiging van ons.

DD/MM/JJJJ
Het telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de trainingen.
Bijvoorbeeld CSV'28, WVF, SVI of FC Dalfsen
Bijvoorbeeld JO8-2, JO9-1, of JO11-4
Opmerkingen of eventueel medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.