Twee compleet verzorgde korfbaldagen in de kerstvakantie

Indoor Korfbaldagen 2020

Mocht de Indoor Korfbaldagen vanwege het corona virus geen doorgang kunnen vinden, dan krijg je het inschrijfgeld terug!
 
Na het succes van de Zomer Korfbaldagen en de Korfbal & Fundag gaat Korfbalskills Zwolle verder. In de kerstvakantie organiseren wij in samenwerking met korfbalvereniging Oranje-Zwart de Indoor Korfbaldagen 2020. Twee dagen compleet verzorgd korfballen inclusief lunch, ranja met fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. De Indoor Korfbaldagen zijn op woensdag 23 december en donderdag 24 december van 09.00 uur – 15.00 uur in de ZBC-hal.
 
De Indoor Korfbaldagen zijn voor alle korfballers tussen de 6 en 16 jaar. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Alle deelnemers ontvangen een stoer oranje korfbalshirt. Deze kun jij, tegen een kleine bijdrage, personaliseren met jouw eigen naam en een rugnummer!
 
Gedurende de ochtend worden techniektrainingen afgewisseld met leuke korfbalonderdelen. Tussen de middag staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor de deelnemers klaar. De helft van de groep gaat lunchen terwijl de andere helft een toernooi gaat spelen. Tijdens de middag staan er spannende korfbalspellen op het programma. Alle techniektrainingen en korfbalactivitieiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van de deelnemers.
 
De Indoor Korfbaldagen vinden plaats op woensdag 23 december en donderdag 24 december in de ZBC-hal in Zwolle. De kosten voor deze twee dagen zijn €72,50 en daarvoor krijg je techniektrainingen, korfbalactiviteiten, begeleiding, uitgebreide lunch, ranja met fruit, een certificaat en een stoer korfbalshirt.
 

Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens het evenement. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
Kies eerst het geboortejaar, daarna de geboortemaand en als laatste de geboortedag.
Graag het team invullen waarin de deelnemer in het seizoen 2020/2021 speelt.
Vul hierboven de naam in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij je naam niet op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. De naam wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Vul hierboven het rugnummer in die jij achter op het shirt wilt hebben. Hoef jij geen rugnummer op jouw shirt, dan mag je bovenstaand vak leeglaten. Het rugnummer wordt bedrukt zoals deze hier boven wordt ingevuld. Graag goed nakijken voor het verzenden van het formulier.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.