Individuele privétraining

Individuele training met een trainer van de voetbalschool. Ideaal voor spelers die zich willen specialiseren in specifieke onderdelen van het voetbal zoals het verbeteren van je traptechniek, passeeracties en voorzetten, verdedigen in 1 tegen 1 situaties en aanvallend of verdedigend koppen. Maar natuurlijk ook alle basistechniek sneller aanleren omdat je de volledige aandacht krijgt van een privétrainer!

Jij vertelt ons wat je wilt verbeteren en wij gaan er samen met jou mee aan  de slag!

1 training van 60 minuten kost slechts €25,-

Pakket van 5 trainingen + 1 training gratis voor slechts €125,-

Heb je nog vragen over individuele privétraining? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de homepage of stuur een e-mail naar info@skillszwolle.nl

Voor het aanvragen van individuele privétraining vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Graag het team noteren van het seizoen 2017/2018
Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de activiteiten van Skills Zwolle.
Geef hier kort weer wat jij wilt trainen, wat wil jij verbeteren? Denk aan: basistechniek, looptechniek, traptechniek, voorzetten, afwerken in en rondom de zestien meter, koppen, passen en trappen, kappen en draaien etc.
Welke dag en welk dagdeel komt jou het beste uit? Natuurlijk is het ook mogelijk om per training een afspraak te maken.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.