Voetbaldag herfstvakantie (22 oktober 2018)

Wat is er nou mooier dan een hele dag voetballen in de herfstvakantie? Daarom organiseren wij op maandag 22 oktober een compleet verzorgde voetbaldag van 09.00 uur – 15.00 uur op sportpark De Siggels (vv SVI) zodat jij de hele dag kunt voetballen! Kun je alleen in de ochtend? Geen probleem dan ben je ook voor een halve dag welkom bij ons.

Een hele dag vol leerzame techniektrainingen en uitdagende voetbalactiviteiten. Het leren van nieuwe passeerbewegingen en kapacties en toepassen in een 1 tegen 1 duel tijdens de techniektraining. Uitdagende voetbalactiviteiten als king of the hill, voetgolf, powershooting met de snelheidsmeter en nog veel meer. Een goede afwisseling tussen leerzame trainingen en leuke uitdagende voetbalonderdelen.

De Skills Voetbaldag is voor alle voetballiefhebbers van 5 tot en met 14 jaar, en kinderen van alle verenigingen zijn welkom. Een mooie gelegenheid om samen met je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en teamgenootjes een hele dag met voetbal bezig te zijn. Het is een compleet verzorgde dag inclusief drinken, fruit, een fruitshoot en een heerlijk lunch. De kosten voor deze dag zijn €22,50. Kun jij niet de hele dag maar wel een dagdeel, dat is geen probleem. Voor €9,95 ben je van harte welkom van 09.00 uur tot en met 12.30 uur.

Moeten jouw papa en mama de hele dag werken? Geen probleem, wij verzorgen opvang voorafgaand aan de voetbaldag vanaf 08.00 uur en na de voetbaldag tot en met 17.00 uur. De kosten hiervan zijn €5,- per uur per kind.

Zien wij jou op maandag 22 oktober op sportpark De Siggels voor deze geweldige voetbaldag?

Schrijf je nu in!