Twee dagen vol voetbal en fun!

Herfst Voetbaldagen 2020 Berkum

Als de Herfst Voetbaldagen 2020 geen doorgang kunnen vinden i.v.m. het coronavirus, dan krijg je uiteraard je geld terug! 

Zoek jij een sportieve activiteit voor de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober organiseren wij van 09.00 uur – 15.00 uur de Herfst Voetbaldagen 2020 bij vv Berkum in Zwolle.

Techniektrainingen, nieuwe skills, Smartgoals, King of the Hill en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Herfst Voetbaldagen 2020. Twee dagen voetbalplezier in de herfstvakantie! De Herfst Voetbaldagen 2020 is een tweedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O15. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je twee dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetvolley, 1 tegen 1, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van jou als voetballer.

De Herfst Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober op sportpark De Vegtlust bij vv Berkum in Zwolle. De kosten voor deze twee dagen zijn €60,- en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding, lunch, ranja, fruit, een voetbalshirt en ook nog een leuk presentje.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij houden hier rekening mee!

De Herfst Voetbaldagen 2020 zijn helaas vol!