Ben jij de beste FIFA-speler van ZAC?

FIFA-toernooi ZAC

Speciaal voor alle jeugdspelers van de O10 tot en met O14 teams van ZAC, organiseert VoetbalSkills in samenwerking met ZAC een echt FIFA-toernooi in de voorjaarsvakantie! Op woensdagmiddag 1 maart gaan wij van 13:00 uur – 17:00 uur op zoek naar de beste FIFA-speler van ZAC! Dit mag je niet missen!

Ben jij een fanatieke FIFA-speler of vind jij het heerlijk om gewoon een middagje te komen gamen tijdens de voorjaarsvakantie? Dan ben jij van harte welkom op woensdagmiddag 1 maart vanaf 13.00 uur in de kantine van ZAC. Tijdens dit FIFA-toernooi wordt er in twee leeftijdscategorieën gespeeld, namelijk de 10 en 11-jarigen spelen samen een toernooi en de 12 en 13-jarigen spelen een apart toernooi.

Wat kun je verwachten tijdens het FIFA-toernooi?

  • Een geheel verzorgde middag van 13:00 uur – 17:00 uur in de voorjaarsvakantie
  • Minimaal vijf wedstrijden FIFA 22 of FIFA 23 op de Playstation of Xbox
  • Inclusief onbeperkt ranja en verantwoorde tussendoortjes

Ben jij de beste FIFA-speler van ZAC? Wil jij mee doen aan het FIFA-toernooi? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt in de week voorafgaand aan het toernooi van ons aanvullende informatie. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via een e-mail naar jay@skillszwolle.nl of door te bellen naar 06-57751226.

Inmiddels zijn de aanmeldingen gesloten wegens het bereiken van het maximale aantal deelnemers. Hou de informatie van onze site en die van ZAC in de gaten voor een mogelijke volgende editie.