Ben jij de beste FIFA-speler van SVI?

FIFA-toernooi SVI

Speciaal voor alle jeugdspelers van 10 tot en met 16 jaar van SVI, organiseert VoetbalSkills in samenwerking met de Activiteiten Commissie van SVI een echt FIFA-toernooi! Op zaterdag 14 januari gaan wij van 13:00 uur – 17:00 uur naar de beste FIFA-speler van SVI! Dit mag je niet missen!

Ben jij een fanatieke FIFA-speler of vind jij het heerlijk om gewoon een middagje te komen gamen tijdens de winterstop? Dan ben jij van harte welkom op zaterdagmiddag 14 januari vanaf 13.30 uur in het clubhuis van SVI. Tijdens dit FIFA-toernooi wordt er in twee leeftijdscategorieën gespeeld, namelijk de 10 – 13 jarigen spelen samen een toernooi en de 14 tot en met 16-jarigen spelen een apart toernooi.

Wat kun je verwachten tijdens het FIFA-toernooi?

  • Een geheel verzorgde middag van 13:00 uur – 17:00 uur in de winterstop
  • Minimaal zes wedstrijden FIFA 22 of FIFA 23 op de Playstation 4
  • Inclusief onbeperkt ranja en verantwoorde tussendoortjes
  • Een aandenken voor alle deelnemers en uiteraard een prijs voor de winnaar

Ben jij de beste FIFA-speler van SVI? Wil jij mee doen aan het FIFA-toernooi? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt in de week voorafgaand aan het toernooi van ons aanvullende informatie. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via een e-mail naar info@skillszwolle.nl of door te bellen naar 06-46597253.

Graag even aangeven in welk team je bij SVI zit.
Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens het toernooi. *Telefoonnummer zonder 0 invoeren, voorbeeld: +31 6 12345678
Om iedereen op zijn of haar niveau in te delen, willen wij graag weten hoe vaak jij gemiddeld FIFA speelt.
Eventuele opmerkingen, medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.