Voor de echte voetbal- en FIFA19 liefhebber

FIFA-voetbaldag voorjaarsvakantie 2019

Naar aanleiding van het grote succes van de Skills FIFA-voetbaldagen van vorig jaar, komt Skills Zwolle in de voorjaarsvakantie met de vierde editie van de FIFA-voetbaldagen. Een compleet verzorgde dag vol FIFA 19, voetbal en een heleboel plezier!

Speel jij veel FIFA maar voetbal je ook graag buiten? Dan is deze FIFA-voetbaldag perfect voor jou! Tijdens de voorjaarsvakantie organiseren wij een FIFA 19 toernooi in combinatie met twee trainingen buiten op het veld. Wordt jij de nieuwe Skills FIFA-voetbaldag kampioen?

De FIFA-voetbaldag is een dagvullend programma waarbij jij in de ochtend de groepsfase van het FIFA 19 toernooi speelt in het clubhuis, en een voetbaltraining van 90 minuten krijgt op het veld. Na een heerlijke lunch worden de finales van het toernooi gespeeld en speel je buiten verschillende leuke uitdagende voetbalvormen. De dag wordt afgesloten met de grote FIFA 19 finale voor het oog van alle deelnemers en bezoekers.

De FIFA-Voetbaldagen zijn voor alle kinderen van O8 t/m O14 en vindt plaats op maandag 18 februari en dinsdag 19 februari. Om de FIFA-Voetbaldag voor iedereen competitief en leuk te houden is

Maandag 18 februari voor de O8, O9 en O10

Dinsdag 19 februari voor de O11, O12, O13 en O14.

De Skills FIFA-Voetbaldag wordt georganiseerd op Sportpark De Siggels (vv SVI) en zal duren van 09.00 uur tot en met 15.30 uur. De kosten om deel te nemen aan deze dag zijn €24,50 en hiervoor krijg je twee trainingen van 90 minuten, speel je minimaal 6 wedstrijden FIFA 19 en krijg je een heerlijke lunch. Uiteraard is er voor de winnaar van het FIFA 19 toernooi een toepasselijke prijs!

Toon inschrijfformulier