Leuk dat je mee gaat doen aan de proeftraining!

Bevestiging aanmelding gratis proeftraining

Bedankt voor je aanmelding voor de gratis proeftraining van onze Voetbalschool!

Wij hebben jouw aanmelding in goede orde ontvangen en bij deze is jouw deelname definitief. Het is ons streven om een aantal dagen voor aanvang van de gratis proeftraining jou te voorzien van aanvullende informatie. Houdt regelmatig de spam in de gaten, want onze e-mails komen helaas nog wel eens in de spam terecht.

Je bent welkom bij de proeftraining waarvoor jij je hebt ingeschreven. Zorg dat je uiterlijk vijf minuten voor aanvang van de training aanwezig bent op het veld, zodat we op tijd kunnen starten. Neem een bidon of een flesje water mee. Het dragen van voetbalschoenen en scheenbeschermers is verplicht.

In verband met de voorschriften omtrent het Coronavirus willen wij je aandacht vragen voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Ouders zijn helaas niet welkom op het sportpark. Wij hopen dat dit in maart 2021 weer versoepeld is. Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder dienen altijd 1,5 meter afstand te houden tot de trainers.

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@skillszwolle.nl of 06-46597253.

Met sportieve groet,

Niek Bolte en Matthias Odding
VoetbalSkills