Bedankt voor je inschrijving!

Bevestiging inschrijving Zwolse Voetbaldagen 2021

Bedankt voor je aanmelding voor de Zwolse Voetbaldagen 2021!

Je hebt het formulier succesvol ingevuld. De kosten zijn €99,50 per speler en dit bedrag dient overgemaakt te worden naar:

IBAN: NL42 RABO 0397 3611 57 t.n.v. V.V. S.V.I

Omschrijving: Zwolse Voetbaldagen 2021 + voor- en achternaam speler

Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is. Je ontvangt van ons uiterlijk één week voorafgaande aan het evenement het draaiboek met aanvullende informatie. Mocht je voor die tijd vragen hebben, neem gerust contact met ons op. De Zwolse Voetbaldagen zijn op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 augustus 2021 van 09.00 uur – 15.00 uur op Sportpark De Siggels (vv SVI).

Houdt regelmatig ook de spam in de gaten, want onze e-mails komen helaas nog wel eens in de spam terecht. Mocht je na inschrijving toch afzien van deelname, dan ontvangen wij graag een bericht van afmelding.

Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Bekijk voor de zekerheid of de gegevens correct zijn ingevuld zijn. Het gebeurt regelmatig dat bijvoorbeeld een kledingstuk niet past omdat de verkeerde maat per ongeluk is aangevinkt. Mocht er iets niet kloppen, neem dan contact met ons op via info@skillszwolle.nl

Neem voor vragen of aanvullende informatie gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,

Matthias Odding
VoetbalSkills
06-46597253