Betaal gemakkelijk en veilig via iDeal

Betalingspagina Voetbal&Fun

Bedankt voor je inschrijving voor Voetbal&Fun!

De kosten voor de inschrijving zijn afhankelijk van het invullen van het formulier. Je kunt veilig betalen via iDeal. Vul het betaalformulier (hieronder) in met de juiste gegevens. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is.

Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:

IBAN nummer: NL36 INGB 0006 8830 74

t.n.v. Skills en Fun

Omschrijving: Voetbal&Fun + datum + naam speler(s) (voor- en achternaam)

Voetbal en Fun is op woensdagochtend bij vv SVI van 09.30 uur – 12.00 uur. De deelnemers zijn vanaf 10 minuten voor aanvangstijd welkom op Sportpark De Siggels (vv SVI) aan de IJsselcentraleweg 9 in Zwolle Zuid.

In verband met de voorschriften omtrent het Coronavirus willen wij je aandacht vragen voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Ouders zijn helaas niet welkom op het sportpark. Deelnemers dienen op de parkeerplaats afgezet te worden. Wij zorgen ervoor dat er trainers klaar staan om de deelnemers te verwelkomen en naar het veld te begeleiden. Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder moeten op het veld wel 1,5 meter afstand houden tot volwassenen en buiten het veld ook 1,5 meter afstand houden tot elkaar.

Neem genoeg drinken en wellicht een snack (fruit of koekje) mee, want 2,5 uur kan erg lang zijn.

Ga thuis voor de zekerheid naar de wc, zodat je niet onnodig gebruik hoeft te maken van de wc’s op het sportpark. Kantine en kleedkamers zijn gesloten, er is wel toegang tot een wc voor noodgevallen.

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via niek@skillszwolle.nl of 06-42954700.

Met sportieve groet,

Niek Bolte en Matthias Odding
VoetbalSkills