Betaal gemakkelijk en veilig via iDeal

Betalingspagina Zomer Voetbaldagen

Bedankt voor je aanmelding voor de Zomer Voetbaldagen.

Je kunt veilig betalen via iDeal. Vul het betaalformulier (hieronder) in met de juiste gegevens. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is.

Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:

  • IBAN nummer: NL36 INGB 0006 8830 74
  • t.n.v. Skills en Fun
  • Omschrijving: Zomer Voetbaldagen Berkum of Dalfsen + naam speler (voor- en achternaam)

Bij @hotmail adressen komen onze e-mails vaak in de ‘spam’ terecht. Houdt daarom ook regelmatig de spam in de gaten. Heb je al enige tijd niets van ons vernomen, neem dan gerust even contact met ons op.

Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van het evenement aanvullende informatie over de Voetbaldagen. Mocht je vooraf al vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

De Zomer Voetbaldagen zijn op donderdag 15 juli, vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli van 09.00 uur – 15.00 uur bij vv Berkum. De deelnemers zijn vanaf 08.45 uur welkom op Sportpark De Vegtlust (vv Berkum) in Zwolle.

De Zomer Voetbaldagen zijn op maandag 9 augustus, dinsdag 10 augustus en woensdag 11 augustus van 09.00 uur – 15.00 uur bij FC Dalfsen. De deelnemers zijn vanaf 08.45 uur welkom op Sportpark Gerner bij FC Dalfsen.

In verband met de voorschriften omtrent het Coronavirus willen wij je aandacht vragen voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Ouders zijn momenteel niet welkom op het sportpark. Er staat een trainer bij de ingang om de deelnemers te ontvangen.

Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder dienen wel altijd 1,5 meter afstand tot de trainers en vrijwilligers. 

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@skillszwolle.nl of 06-46597253.

Met sportieve groet,

Niek Bolte en Matthias Odding
VoetbalSkills